Sport i stil

Adizero Ubersonic 2

uber sonic

Adidas je prošle nedelje predstavio nove patike za brzu i neustrašivu generaciju tenisera –  adizero Ubersonic 2 i od danas su dostupne i u Srbiji.

Patike su namenjene svim sportistima, a adizero Ubersonic 2 silueta pretvara laganu tehnologiju u ozbiljni učinak. Kreirane su sa jasnim ciljem – povećati brzinu. Inovativni materijal čini patiku laganom, obezbeđuje superiorno prilagođavanje stopalu i udobnost uz maksimalnu stabilnost pri svakom pokretu.

  • Model za muškarce sadrži PRIMEKNIT konstrukciju bez šavova koja pruža udobnost i jedinstvenu fleksibilnost.
  • Ženski model uvodi sasvim novu konstrukciju UNI-TONGUE, koja omogućava savršeno prijanjanje i maksimalnu udobnost.
  • 3D TORSION pruža adaptivnu podršku na sredini stopala za podršku prilikom brzih promena pravca.
  • Izuzetno veliku stabilnost obezbeđuje SPRINTFRAME omotač oko pete.
  • Ultra-izdržljive ADITUFF 180 zone pružaju visok otpor habanju u predelu prstiju.
  • ADIWEAR omogućuje optimalnu trajnost i zaštitu od nošenja i habanja.

Jedni od najbržih igrača sveta, među kojima su Saša Zverev i Ana Ivanović, igraće u novim adizero Ubersonic 2 patikama. Njihova dinamika i energičan stil igre traže patike koje im se neće „naći na putu“ tokom meča, već će ih podići do novih visina. Za njih, kao i za sve igrače koji ne gube vreme za postizanja poena dok munjevito trče preko terena da uhvate nemoguće lopte, adizero Ubersonic 2 je idealan izbor.

Alexander Chan, adidas direktor za kategoriju tenisa je izjavio: „adizero Ubersonic 2 su sledeća generacija patika namenjena igračima koji se oslanjanju na prednost brzine. Krerane su tako da igrači mogu da koriste svoje dobre strane na terenu sa pojačanom udobnošću uz Primeknit tehnologiju. Uz adizero Ubersonic 2, postiže se igra koja odgovara nivou turnira, veoma velika brzina upakovana u siluetu modernog tenisa.

adizero Ubersonic 2 kolekcija dostupna je preko www.adidas.com  i u adidas brend radnjama TC Ušće, Delta City i Knez Mihailova 33.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.