Sport i stil

Ocean Storm

adidas Football je predstavio Ocean Storm kolekciju, a najnovije kopačke nosiće na terenu neka od najvećih fudbalskih imena današnjice, poput Lea Mesija, Gereta Bejla, Gabrijela Hesusa i Luisa Suareza.

Leo Mesi će uskoro na terenu pokazati svo fudbalsko umeće u novim adidas NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY kopačkama koje su inspirisane trakama za stabilnost i okretnost. Jedinstvene karakteristike kopački vidljive su kroz AGILITYBANDAGE, koje karakteriše revolucionarna TORSIONTAPES tehnologija koja stabilizuje stopalo i obezbeđuje savršeno prianjanje. Dvostruka kragna drži zglob na mestu zahvaljujući čemu su moguće eksplozivne promene pravca. TORSIONFRAME đon ima laganu konstrukciju i TORSIONRIBS kako bi se obezbedila snažna podrška, što je ključna karakteristika okretnosti i brzine. Nova AGILITYKNIT 2.0 pletena struktura pruža mekani direktan kontakt i lagani prilagodljiv osećaj na nozi. Kopačke su dostupne u novim upečatljivim bojama – tamno plavoj i tirkiznoj sa tri prepoznatljive adidas crte u žutoj boji. Kako bi iskusili isti nivo okretnosti u bilo kojim okolnostima, Ocean Storm NEMEZIZ kopačke su dostupne i u verzijama za tvrdu podlogu i ulicu.

Nove Ocean Storm X17 kopačke dolaze u dve upečatljive boje, žutoj i crnoj, a zahvaljujući NON STOP GRIP (NSG) premazu igrači otkrivaju sasvim novi nivo kontrole lopte. Ispod PURECUT SOCK sistema nalaze se sakrivene pertle, dok SPRINTFRAME đon doprinosi stabilnosti prilikom brzih promena pravaca. Njih će na terenu nositi Geret Bejl, Gabrijel Hesus i Luis Suarez. Kopačke su dostupne u verziji za teren i tvrdu podlogu. Verzija za tvrdu podlogu pored već navedenih karakteristika ima dodatno i gumeni deo na đonu.

Deo Ocean Storm kolekcije su i ACE 17+ PURECONTROL kopačke u novim bojama i modelima kako za fudbalski teren i tvrdu podlogu tako i za lifestyle kombinacije.

Kopačke za teren imaju PRIMEKNIT gornjište za što lakše obuvanje, PURECUT Sock sistem koji tokom kompleksnih pokreta stopalo drži fiksirano i čuveni BOOST đon koji pruža neverovatan povraćaj energije. Kopačka ima mornarsko plavo gornjište i ojačanje za petu u tirkiznoj boji, kao i Sock System sa prepoznatljive tri crte u beloj boji.

Model za tvrdu podlogu dostupan je u istim mornarsko plavim i tirkiznim tonovima, a gornjište je napravljeno od PRIMEKNIT materijala sa NSG premazom koji pruža bolju kontrolu lopte i rastegljivim slojem TECHFIT materijala za optimalnu udobnost. Kopačka je prepoznatljiva po tirkiznom EVA delu iznad BOOST đona, kao i po tri crte u beloj boji.

Ovu kolekciju upotpunjuje i model za svakodnevno nošenje koji je napravljen od PRIMEKNIT materijala iz tri dela, TECHFIT premaza preko tri crte i od BOOST središnjeg đona, kako bi se dobio lifestyle izgled kopačke.

Ocean Storm kolekcija dostupna je na adidas.com i u odabranim adidas maloprodajnim radnjama.Za više informacija posetite  adidas.com/football ili pratite @adidasfootball na Instagramu ili Twitteru.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.