Sport i stil

Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

photo Veljko Lalovic
foto Veljko Lalović

Nastavlja se serija X-Challenge treninga

Beograd je krajem aprila bio prestonica trkačkog sveta kada je njegovim ulicama trčalo na hiljade zaljubljenika u sport, a sve njih u subotu, 27. maja očekuje još jedan zanimljiv trkački događaj u organizaciji brenda Reebok. Sa početkom u 10:30h na Atletskom stadionu na Košutnjaku biće organizovan X-Challenge trening.

Trčanje većini ljudi predstavlja „motor“ koji ih pokreće napred pri svakom treningu, pa će pored druženja i razmene pozitivne energije i iskustava, trkači na X-Challenge Running treningu imati i dodatnu motivaciju koja će im pomoći da idu korak dalje. Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom takmičari će zajedničkim snagama „otključavati“ po jedno iznenađenje, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja.

Iako se smatra individualnim sportom, trčanjem je itekako moguće pokazati timski duh. U okviru X-Challenge Running treninga biće organizovano i štafetno takmičenje, a trkači će na licu mesta moći da prijave svoje timove od po četvoro. Tim koji za najkraće vreme istrči zadatu distancu od 400 metara, osvojiće Reebok Print Smooth patike – savršen model za sve ljubitelje trčanja koji žele udobnu, prilagodljivu obuću modernog i upečatljivog izgleda. Ove patike mogu da odgovore na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ih čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje.

Učešće u X-Challenge Running treningu je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem online formulara.

#ReebokXChallenge

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.