Sport i stil

Reebok & nova era komunikacije

Reebok Kendrick Lamar Bridge 1

Reebok započinje novu eru komunikacije saradnjom sa slavnim reperom Kendrikom Lamarom (Kendrick Lamar).  Reebok i jedan od najistaknutijih muzičara današnjice inspirisaće mlade ljude da postanu bolji, kroz aktivnosti koje će ih skloniti sa ulica. Zajednički cilj je omogućio osnovu za nastanak kratkog filma koji najavljuje ovu saradnju.

Kendrik Lamar je dobitnik MTV nagrade 2014. godine za najboljeg MC-a; takođe je nominovan za ovogodišnju  nagradu Gremi u 3 kategorije: za najboljeg novog muzičara, album godine i najbolju rep pesmu.

“Reebok je poznat po tome da pomaže deci u urbanim sredinama da shvate da su njihovi potencijali neograničeni. Video sam šta ovaj brend radi i poželeo da budem deo toga i da doprinesem još više od trenutno postignutog. To je jednostavno.  Deca koja slušaju moju muziku traže inspiraciju. Važno je da šaljem istu poruku kroz sve što predstavljam”, kaže Lamar.

Reebok i Kendrik Lamar kreirali su zajedničku verziju poruke o neograničenom potencijalu mladih kroz kratak film posvećen deci iz Lamarovog rodnog grada Kompton u Kaliforniji. Video pod nazivom “Reebok predstavlja Kendrika Lamara,” snimljen je na originalnim lokacijama koje su obeležile Lamarovo odrastanje.  Ovaj materijal ima za cilj da inspiriše mlade generacije da pronađu svoj glas, da se ne plaše da postanu najbolja verzija sebe. Video je praćen Lamarovom naracijom kroz moćne stihove pesme “Kendrick Lamar – I AM”, njegove lične ode rodnom gradu.

“Reebok ima dugu istoriju saradnje sa muzičarima, a saradnja sa tekstopiscem kao što je Kendrik znači mnogo više za naš brend. Radujemo se što ćemo zajedno pokrenuti značajne projekte u narednim mesecima,” izjavio je Tod Krinski, globalni potpredsednik za Reebok Classics i Entertainment.

Kendrikovi fanovi će prvi put imati priliku da vide Ventilator OG u kratkom filmu 15. januara kao deo nove saradnje, a Kendrik će učestvovati u Reebok globalnoj kampanji povodom proslave 25. godišnjice legendarnih Reebok  Ventilator  patika, koje će se pojaviti u martu 2015. Kendrik će takođe kreirati i svoju kolekciju za jesen/zimu 2015, koja će obuhvatiti Ventilator stil  inspirisan umetnikovim životom, muzikom i ličnošću, a naći će se na tržištu u junu 2015. godine.

Kao ljubitelj Reebok brenda još od malih nogu, Kendrik kaže da je odrastao oblačeći “TeeBos and Rees” (belu majicu, farmerke i  Reebok Classics patike). Danas su njegov izbor Ventilator patike i  Classic Nylon. “Moj stil je jednostavan i to je klasika sama po sebi”, kaže Lamar.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.