Sport i stil

Zauvek plavo

Celzi

Novom promotivnom kampanjom “Zauvek plavo”, koja prikazuje najuzbudljivije trenutke sa utakmica iz prethodnih sezona, FK Čelsi i adidas predstavili su novu opremu za 2014/15. godinu.

Novi dresovi “Plavih” predstavljeni  su u uzbudljivom video snimku koji prikazuje petoricu Čelsijevih igrača, zarobljenih u svojim najslavnijim trenucima, a potom ovekovečenih u jedinstvenim plavim skulpturama.

Sa Žoze Morinjom u ulozi naratora, video prikazuje istorijske trenutke koji će sigurno živeti dugo u sećanju “Plavih”. On slavi Petr Čehovu čuvenu odbranu penala, koji je za Bajern iz Minhena izvodio Švajnštajger, čime je ostvarena prva pobeda u Ligi šampiona u 2012. godini, zatim prvi gol Fernanda Toresa protiv Benfike u finalu Lige Evrope, Geri Kejhilov volej udarac protiv Totenhema, Oskarov čudesni gol protiv Juventusa i skorašnja tri Azarova gola protiv Njukasla u Premijer ligi.

Novi dres je dizajniran korišćenjem modifikovane tkanine koja na prednjoj strani prikazuje kontrast plavih tonova uz dve nijanse prugastih tonova, a za izradu je korišćena adidas Climacool tehnologija koja predstavlja premijum adidas tehnologiju jer omogućava veću moć ventilacije. Dizajn dresa je inspirisan kolekcijama Čelsi opreme iz perioda kasnih 80-tih i ranih 90-tih godina.

Direktor Čelsija, Ron Gurlej je rekao: “Veoma sam ponosan na ponovnu saradnju sa adidasom u stvaranju ovako važne kampanje koja je imala za cilj promociju  opreme za novu sezonu. Kreativna tema “Zauvek plavo”  i snimanje nezaboravnih trenutaka  koji će živeti dugo u sećanju naših igrača i navijača,  odličan je način da udahnemo život novoj opremi.”   

Petr Čeh je dodao: „Igrači vole da budu deo ovakvih kampanja, a  tema „Zauvek plavo“ je nešto sa čime svi u klubu možemo da se poistovetimo, jer svi imamo jedinstvene uspomene u karijeri.  Znam da će moj trenutak u finalu Lige šampiona zauvek ostati u meni, i uzbuđen sam da vidim kako će mi moja skulptura pomoći da podelim taj trenutak sa navijačima.“

Nik Kregs, brend direktor adidasa je rekao:  „Čelsi je zakoračio u istoriju. Nju je pisao svaki gol, asistencija, dribling i čist pogodak. Igrači u klubu pišu novo poglavlje istorije Premijer lige svake nedelje. Radeći sa igračima i identifikujući najsjajnije trenutke u poslednjih nekoliko godina u adidas dresovima, uspeli smo da stvorimo izvanrednu kampanju koja će večno ostati uz klub.”

Nova oprema dostupna je u pretprodaji na sajtu  www.chelseafc.com/foreverblue, a kolekcija stiže u prodavnice 30. aprila.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.