Sport i stil

Red Limit

red

Adidas je lansirao kolekciju  Red Limit , originalne kopačke sa savremenom paletom boja. Uz verzije za fudbalski teren, igru na tvrdoj podlozi ili na ulici, Red Limit predstavljaju ekskluzivni dizajn i najnovije inovativne tehnike u oblasti sportske obuće. Najpoznatiji fudbaleri sveta već su počeli da nose ove kopačke na terenu, a svi ljubitelji fudbala i dobrog sportskog stila imaju na raspolaganju više različitih modela. Svi modeli kreirani su za tri vrste namene: za igru na terenu, igru na tvrdoj podlozi i igru ili šetnju na ulici.

Red Limit ACE 17+ kopačke imaju PRIMEKNIT gornjište presvučeno ultratankim NSG (Non Stop Grip) slojem koje pruža zaštitu i optimalno prijanjanje. PURECUT sistem, koji je poput čarape i bez pertli, dizajniran je tako da eliminiše sve suvišne slojeve između stopala i lopte što pruža maksimalnu kontrolu, dok jedinstven oblik čarape nudi vrhunsku udobnost. Najnoviju karakteristiku ACE 17+ predstavlja BOOST tehnologija. Ove kopačke nosi igrač sredine terena Mančester Junajteda, Pol Pogba.

Red Limit ACE 17+ kopačka za tvrdu podlogu napravljena je u istim bojama kao i kopačka za teren. Rastegljiv sloj TECHFIT materijala je smešten između crnih i crvenih blokova kako bi se dobila maksimalna udobnost, dok crvena EVA traka smeštena iznad BOOST pete pruža stabilnost.

ACE 17+ verzija za ulicu je dominantno crne boje sa crvenim detaljima i većim delom je napravljena od PRIMEMESH materijala kako bi se dobio lifestyle izgled.

COPA 17 Red Limit serija sadrži KANGAROO kožno gornjište koje omogućuje maksimalnu kontrolu lopte, dok KOMPRESIONI JEZIK i ORTHOLITE čarapa doprinose unapređenoj udobnosti. Lagan SPRINTFRAME ĐON uz okrugle vrhove nudi stabilnost čime potpomaže čvrsto prijanjanje stopala na terenu.

Verzija Red Limit X16 kopački za igru na zatvorenim i otvorenim terenima sadrži posebnu čarapu PURECUT SOCK SYSTEM, koja prekriva pertle i omogućuje maksimalno prijanjanje. Verziju Red Limit X16  kopački za teren nosiće fudbaleri među kojima su: Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.