Hrana za glavu

Raul Midon u klubu Bitef Art Cafe!

raul1

Čovek koji, kako je objavio “Njujork tajms”, gitaru pretvara u orkestar, a svoj glas u hor, po prvi put dolazi u Srbiju 21. marta kako bi održao koncert u klubu BitefArtCafe.

Raul Midon, američki kantautor, pevač i gitarista, iako slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube( zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama).

Karijeru je započeo kao prateći vokal velikih zvezda, kao što su: Šakira, Alehandro Sans, Hulio Iglesias, Riki Martin i Hose Felisiano. Ipak, nakon završene turneje sa Šakirom, odlucuje da je vreme da započne solo karijeru. U zvezde ga je lansiralo gostovanje u emisiji “Late Show with David Letterman” , gde dobija ovacije publike koja je u neverici slusala njegov nastup. Često ga nazivaju i vanzemaljcem, jer je njegova izvedba zaista nestvarna i teška za opisati. 

Tokom karije sarađivao je sa nekim od najvećih umetnika današnjice, što na albumima, što na živim nastupima: Stivi Vonder, Dzejson Mraz, India Arie, Markus Miler, Herbi Henkok, Pet Metini i Ričard Bona.

Koncert Raula Midona se smatra događajem koji muzičari i zaljubljenici u muziku ne smeju da propuste! 

Gosti BitefArtCafe-a će imati jedinstvenu priliku da slušaju Raula u intimnoj atmosferi kluba, lice u lice sa ovim čudom muzike!

Facebook Event

Karte u pretprodaji: 1500 dinara, svaki dan od 19- 22h u klubu BitefArtCafe

Najkvalitetnije svirke
u službi dobrog provoda!

Znate gde je dobro!
BitefArtCafe

Info / reserve
063.594.294
063.594.054
011.3229.822

Web: www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef
https://twitter.com/BitefArtCafe

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.