Zabava

Life of Kylie

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS — Season: 11 — Pictured: Kylie Jenner — (Photo by: Brian Bowen Smith/E! Entertainment)

Preduzetnica, dizajner, autor, televizijska zvezda, ikona stila, direktor i osnivač firme Kylie Cosmetics i izvršni producent, Kylie Jenner, otkriva  retko viđenu stranu svog života

Uspešna direktorka i osnivač Kylie Cosmetics, ikona stila, modna dizajnerka, magnat društvenih mreža, autor i filantrop, Kylie Jenner, je globalno ime na koje treba računati. Iako je odrasla u E! hit seriji Keeping Up with the Kardashians, nedavno je TIME magazin proglasio za najuticajniju tinejdžerku. Obožavana od strane fanova širom sveta, Kylie retko otkriva šta se dešava u njenom svakodnevnom životu. Serija Life of Kylie biće premijerno emitovana uz dve epizode 16. jula u 20h na kanalu E!

Uz 175 miliona pratilaca na mrežama Snapchat, Facebook, Instagram i Twitter, deluje kao da je svaki Kyliin pokret dokumentovan.  Ipak, fanovi će kroz osam polučasovnih epizoda videti drugačiju stranu Kylie koju poznaju samo njeni najbolji prijatelji. Biće posebno prikazana i njena uloga u čuvenoj kozmetičkoj liniji i gledaoci će videti kako izgleda kada ona vodi svoj brend. Od kreiranja koncepta, sastava i testiranja proizvoda do komunikacije sa obožavaocima prilikom najave novog lansiranja linije.

Za seriju Life of Kylie zaduženi su Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Andrea Metz su izvršni producenti za Bunim/Murray. Kris Jenner i Kylie Jenner takođe su bili izvršni producenti.

Pratite @LifeofKylie na Twitteru, Instagramu i Snapchatu i Life of Kylie na Facebook-u.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.