Zanimljivosti

Najveći događaj o govoru tela u Srbiji!

Neverbalna komunikacija je važna u svim oblastima života: na poslu, prilikom razgovora za nov posao, u partnerskim odnosima, u opštem okruženju.  Zbog sve većeg interesovanja za tu temu 6. maja održaće se veliki seminar u Domu omladine „Moć govora tela“ koji vodi mr Marko Burazor, poslovni konsultant i autor knjiga „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)“ i „Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)“.

Moć govora tela je seminar koji uvodi u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93% ukupne komunikacije koju čovek obavlja. Svega 7% komunikacije jeste ono što se govori rečima. Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će pomoći u proceni šta druga strana govori, na ovom seminaru biće predstavljeni i bitni detalji izraženi u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba obratiti pažnju. Seminar će se posebno baviti temom kako govor tela može da pomogne u ostvarivanju ciljeva i kako ostaviti odličan prvi utisak.

Oganizator seminara „Moć govora tela” je Finesa – edukativni centar.  Ulaznice po ceni od 1200 dinara mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima, uključujući blagajne Doma omladine, Kombank Arene, Bilet centra, TC Ušće, kao i  online na http://finesa.edu.rs i www.eventim.rs . Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori” (Neverbalna komunikacija na delu).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.