Zabava

Najnovija sezona serije o psu-detektivu, HADSON I REKS, na DIVA kanalu od 1. septembra

Od septembra vraća se na kanal DIVA detektiv Čarli Hadson sa svojim neverovatnim psom Reksom. Kada se pojavi zagonetni slučaj, dinamični dvojac stupa na scenu, a uz Čarlijev odličan detektivski rad i Reksova izoštrena čula, ovaj par boraca protiv kriminala je potpuno nezaustavljiv. Najnovija, druga sezona serije HADSON I REKS prikazuje se na kanalu DIVA utorkom od 21.00 sa po dve epizode, od 1. septembra.

Hadson i Reks je kriminalistička akciona serija u kojoj je detektivu Čarliju Hadsonu glavni pomagač pas Reks, nemački ovčar sa izoštrenim čulima. Hadson je odrastavo čitajući romane misterije i oduvek je želeo da bude policijski detektiv. Postao je partner sa Reksom, kada je Reksov prethodni partner preminuo i Reks je bio predviđen za eutanaziju. Međutim, novo partnerstvo je stvoreno i sada ovaj neprevaziđeni dvojac rešava najkomplikovanije slučajeve policijske stanice Sejnt Džon.  Većina epizoda bavi se pojedinačnim slučajevima ubistava, sa jedinstvenim obrtom.

Glavne uloge u seriji Hadson i Reks tumače: Džon Rirdon (Hadson), pas Dizel fon Burgimvald (Reks), Majko Ngajen (forenzičarka Sara), Džastin Keli (IT stručnjak Džesi)  i Kevin Hančard (šef policijske stanice, Donovan).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.