Kulinarske čarolije

Ukus Zlatibora

831001

Da se ne lažemo kada kažemo Zlatibor svi odmah pomislimo na hranu zar ne? U glavi nam se mota pršuta, sudžuk, lepinja sa kajmakom, kiselo mleko i naravno nezaobilazna komplet lepinja. Moje omiljeno od svih ovih zlatiborskih proizvoda su svi hehe 🙂 Naravno da budemo potpuno iskreni uvek postoji problem da nabavimo one prave originalne zlatiborske proizvode koji dolaze sa livada, pašnjaka Zlatibora i okoline. Pošto moj mentalni sklop više funkcioniše po principu manje a kvalitetno, nego više a osrednje. Tako sam ja sam potražio sebi svoj proizvode koji potiču od kravica i ovčica gde pašnjaci teraju da životinje povuku ručnu.

Da li ste znali kako se zove planinski zlatiborski pašnjak? Ako niste, sad znate zove se Suvat. Šta mislite kako sam ja to saznao 🙂 Pa preko svog stomaka i meni omiljenog mesta gde ja i moja porodica nabavljamo ove proizvode zadnjih 5 i više godina. Kad se navučete na nešto, teško se odvići , pogotovu na Suvatove zlatiborske proizvode. Ajd nekako sam uspevao da se odviknem jer do Zlatibora ne idem baš toliko često pa iskušenje ume da splasn. Da se upravo nalazim na novim slatkim mukama i iskušenjima prouzrokovala je činjenica koja me je i naterala da napišem ovaj članak i da podelim sa vama pravi kvalitet.

Suvat je otvorio radnje u Tržnom centru BN Bos-a u Zemun Polju, kod Vukovog spomenika i Bežanisjkoj kosi i sad kad sam podelio sa vama neću biti samo ja na iskušenju 🙂

10425055_264062660465621_7845471781203086685_n

p.s jače od mene addicted to Zlatibor

Marko Burazor

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.