Zabava

Novi identitet kanala SCI FI ADRIA

London – 18. septembar, 2017 – NBCUniversal International Networks (NBCUIN) globalno najavljuje nov vizuelni identitet za SCI FI, kanal namenjen naučnoj fantastici. Prateći globalno nov identitet koji je započet u SAD-u, kanal ističe svoju posvećenost žanru i fanovima širom sveta; izmene obuhvataju potpuno nov izgled na svim platformama, od samog kanala do digitalnih i društvenih platformi i uključuje novi logo i font.

Od 10. oktobra u Adria regiji (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija) SCI FI započinje emitovanje sa novim identitetom koga će pratiti novi programski elementi, kao što su druga sezona serije Mađioničari (19. novembra) i raznovrsni filmski ciklusi uključujući 31 dan Noći veštica, dobar horor svako veče, ili tematski vikendi (Vikend Mega čudovišta, Strip subota), koji dalje ističu specifičnost ovog kanala.

 “SCI FI svoje fanove stavlja u centar svega što radimo,” izjavio je Lee Raftery, NBCU International direktor marketinga za Veliku Britaniju i tržišta u razvoju.  “Potpuno nov identitet slavi našu posvećenost naučno fantastičnom žanru i fanovima, kako na ekranima tako i putem digitala. Zajedno sa SCI FI kanalom u SAD-u, ovaj NBCUniversal brend je posvećen fikciji i stvaranju posebnog sveta za SF fanove gde će se svi osećati kao kod kuće.”

O kompaniji NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove do 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SyFy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group, jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima, i posluje sa CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networksis deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.