Zabava

Marajin Svet

NUP_174915_1527.JPG

Čuvene nagrađivana pevačica, tekstopisac i živa legenda,  Maraja Keri (Mariah Carey), u saradnji sa E! kanalom prikazaće svojim fanovima i svim gledocima Maraju za koju su mnogi samo mislili da je znaju.  Osmodelna serija prati pevačicu koja započinje svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Evropi i Africi, a uz sve to planira i svoje venčanje. Maraja garantuje ekskluzivni pristup njenom životu iza mikrofona, uključujući porodicu, prijatelje i njen lični krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu. Mariah’s World (Marajin svet) biće premijerno prikazan u Evropi od 11. decembra. Seriju će moći da prate gledaoci  E! međunarodnih kanala, što obuhvata 153 zemlje na 24 jezika.

Ova najava dolazi neposredno nakon održavanja panela Asocijacije televizijskih kritičara (TCA) kada je Maraja zauzela centralno mesto i govorila o svojoj seriji. Pored toga, diva će početi drugi deo svog globalno hvaljenog  programa u Las Vegasu “Mariah #1 to Infinity” u Cezarevoj palati krajem avgusta.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 miliona prodatih albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Maraja Keri poseduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt veka. Kao pevačica, tekstopisac i producent, Keri je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umetnika decenije i za najbolju pevačicu milenijuma od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Maraja Keri je velikodušno posvetila svoje vreme i energiju u filantropske svrhe, uključujući  akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem leta  Maraja se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu  i Meksiku.

Mariah’s World realizuju Bunim/Murray Productions u saradnji sa Magi zec Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i  Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Mariah’s World od 11.decembra premijerno na E!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.