Zabava

Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu

Bioskop CineStar u Beogradu (Ada Mall) bio je pravo mesto susreta ljubitelja sportskih automobila. Bez obzira na kišno vreme veliki broj publike okupio se da uživo vidi izloženi automobil Lamborghini Aventador SVJ koji je stigao pravo iz TST auto salona, na parkingu pored CineStar bioskopa, a zatim su svi uživali u šampanjcu, kokicama i premijeri filma “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu” u čak tri prepune sale istovremeno. Na premijeri su se okupile brojne ličnosti iz sveta automobilizma i javnog života, među kojima su, između ostalih, bili: Nemanja Petošević, vlasnik rejsing tima i vozač; Iva Grgurić, model;  Amna, pevačica; Maja Jurić i Anja Drljević glumice; Adriana Čortan, voditeljka; i brojni influenseri i predstavnici medija.

U holu bioskopa publika je uživala u izuzetnoj izložbi fotografija  o eri Lamborginija, autora Aleksandra Savina, poznatog profesionalnog fotografa auto-industrije.  Najsrećniji posetioci osvojili su vredne poklone za svoje automobile, patosnice TST auto salona, vredne Titanium setove za detaljno čišćenje automobila, fotografije automobila koje je poklonio autor izložbe, Aleksandar Savin.

Film “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu”, u distribuciji Blitz Filma, govori o Feručiju Lamborginiju koji je bio čuven po projektovanju i proizvodnji legendarnih luksuznih sportskih automobila. Zanimljivo je da je deo VFX efekata u filmu rađen upravo u Srbiji, u Iervolino studiju.  Uloge tumače:  Mira Sorvino, Frank Grilo, Gejbrijel Bern.

Termini za naredne projekcije filma  “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu” mogu se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/lamborgini-covek-koji-je-stvorio-legendu/8385 i na CineStar Srbija  društvenim mrežama Facebook i Instagram.

CineStar bioskopi su namenjeni svima i nastavljaju tradiciju bioskopskih okupljanja. Za kraj godine spreman je pravi novogodišnji poklon za dame –  nezaboravno CineLady veče uz sjajne poklone partnera i  film   “Venčanje za umreti”, fantastičnu romantičnu, akcionu komediju sa ni manje ni više nego neverovatnom Dženifer Lopez, Džošom Dumelom i Lenijem Krevicom, 28.12.2022,  jer filmovi su bolji na velikom platnu.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.