Zabava

ISLEDNICA – najnovija sezona popularne serije na DIVA kanalu od 2. aprila

Coroner2_BLK1_D10_Ep201_Unit_D10_0566.NEF

Najnovija, 2. sezona popularne serije ISLEDNICA (Coroner) premijerno se prikazuje 2. aprila od 21.00 na kanalu DIVA. Ovaj napeti psihološki dramski triler zasnovan je na bestseler knjigama britanskog autora M.R. Hol, a govori o doktorki Dženi Kuper, hrabroj forenzičarki koja istražuje misteriozne smrti u Torontu.


Nakon uspeha prve hit sezone, ISLEDNICA se vraća u Toronto gde Dženi (Serinda Svon) nastavlja svoju misiju da rasvetljava misteriozne smrti pogunulih da bi zaštitila žive. Na početku nove sezone, u razarajućem požaru, Dženi se trudi na iskontroliše nov napad panike. U međuvremenu, svedok požara odvodi detektiva Donovana MekAvoja u skriveni deo grada. Serija ISLEDNICA nastavlja sezonu sa još više uzbudljivih dramskih obrta. Dženi mora da veruje svojim instinktima, dok se pogoršava demencija njenog oca i njen sin puni 18 godina, a pri tom se njen novi dečko Liam suočava sa sopstvenim demonima. Svako ima neku priču, a u ovoj sezoni Dženi mora da otkrije šta joj poručuje njeno spostveno telo.

Ovo CBC originalna serija, u produkciji je Back Alley Films, Muse Entertainment i Cineflix Studios. Izvršni producent i kreator je Morvin Brebner (Saving Hope, Rookie Blue), Edrien Mičel (Durham County, Bellevue) je glavni reditelj i izvršni producent za Back Alley Films,
Jonas Prupas je izvršni producent za Muse Entertainment sa Piterom Emersonom i Bretom Barlokom za Cineflix Studios. Cineflix Rights imaju eksluzivno pravo distribucije serije.

ISLEDNICA je početkom 2020. godine predstavljena u Madridu, gde je glavna glumica,
Serinda Svon, najavila novu sezonu.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.