Hrana za glavu

Otvaranje Summer Stage Bitef Art Cafe-a!

bitef

Spektakularno otvaranje Summer Stage BitefArtCafe-a

Petak, 6.6. St. Louis band

Subota, 7.6. Perpetuum Mobile

 

Summer Stage, letnji prostor kultnog beogradskog kluba BitefArtCafe, koji se nalazi na teniskim terenima Kalemegdana, zvanično će otvoriti 7. sezonu u petak i subotu (6. i 7. juna).

 

Klub koji je poznat po živoj svirci će tako i započeti letnju sezonu, nastupima dva benda koji koji spadaju u najbolje klupske bendove u zemlji. Goste koji odluče da letnju scenu posete u petak, na nogama će držati repertoarski najveseliji bend, St. Louis, dok će u subotu pažnju gostiju zaokupiti uvek dobro raspoloženi Perpetuum Mobile bend, a kako je u pitanju otvaranje, goste očekuje i par iznenađenja.

 

#SelfieBitef je ime 7. letnje sezone koja dosnosi pregršt novina kada su koncertni program i događanja u klubu u pitanju ali i par promena u samom klubu. Ovog leta će gosti Summer Stage-a moći da uživaju u renoviranom, vizuelno i funkcionalno poboljšanom klubu, a sve u cilju boljeg provoda i komodita gostiju.

 

Moto kluba idalje ostaju najkvalitetnije žive svirke u gradu, a petkom zadržavamo proverenu formulu, stand up komedija + svirka= dobar provod.

U planu su i različite aktivnosti u vezi sa temom sezone, koje će dodatno animirati posetioce kluba na Kalemegdanu.

 

063.594.294
063.594.054
011.3229.822

https://www.facebook.com/summerstagebelgrade
Web: www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef
https://twitter.com/BitefArtCafe

 

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.