Hrana za glavu

Oficijelni afterparti Herbie Hancock u Bitefartcafe-u

Ruth Koleva

Oficijelni afterparti koncerta američke jazz zvezde biće koncert Ruth Koleve, koja polako osvaja svet

Herbie Hancock, legenda svetske muzičke scene i apsolutni džez velikan, održaće veliki beogradski koncert 27. novembra u Sava centru u pratnji trojice proslavljenih muzičara, Vinnie Colaiuta, James Genus, Lionel Loueke.

Kako je prirodno da iskusnije kolege podržavaju i pomažu umetnicima u usponu, organizatori koncerta GigArt i GuitarArt napravili su još jednu saradnju sa kultim beogradskim klubom Bitefartcafe, a na dodatnu radost ljubitelja muzike koji će posetiti Sava centar 27.novembra. Naime, uz karte za koncert ove supergrupe biće omogućen ulaz na afterparti koji će se održati iste večeri, nakon koncerta u klubu Bitefartcafe na novoj lokaciji, Mitropolita Petra 8.

Zvezda afterpatija biće dvadesetčetvorogodišnja nu soul i jazz pevačica iz Bugarske, Ruth Koleva, koja je svojim svilenkastim i ekspresivnim vokalom, autorskim tekstovima i intimnom atmosferom pesama postala prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište.

“Ton Koleve je tako gladak. Možeš da osetiš tu intimnost i želiš da slušaš još!” Richard Bona

“Fenomenalan album!” Mark Ronson

Na obostrano zadovoljstvo, GigArt i Guitar Art podržavaju Bitefartcafe u zajedničkom cilju da pomognu razvoj novih talenata, a budućih velikana iz regiona, kao i da domaću koncertnu scenu obogate što kvalitetnijim i raznovrsnijim programom.

FB event

YouTube kanal https://www.youtube.com/user/ruthkoll/videos

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.