Hrana za glavu

Kraak&Smaak LIVE

S-and-K--web-baneri-online-baner

Holandska atrakcija stiže u Beograd po prvi put u šestočlanom sastavu

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra.

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, do nastupa uživo u popularnoj emisiji Jimmy Kimmel Live.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su“The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10-21h.

Online prodaja

Facebook event

Sajt event

YouTube

Dodatne informacije,

063.594.294

063.594.054

011.3229.822

Web: www.bitefartcafe.rs

http://www.facebook.com/bitef

https://twitter.com/BitefArtCafe

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.